Odo dňa, kedy svet šokovala správa o smrti Juice WRLDa ubehol už týždeň. Polícia sa však stále nevyjadrila k oficiálnej príčine jeho smrti a čaká sa na výsledky pitvy, ktorá bola nariadená. Čo už ale vieme je, že v súkromnom lietadle, ktorým Juice krátko pred smrťou letel, našli policajti až 30 kg marihuany a rôzne opiáty.

K smrti mladého rapera sa pre TMZ vyjadrila jeho mama, aby varovala ostatných ľudí bojujúcich so závislosťou. „Milovali sme ho celými svojimi srdciami a nemôžeme uveriť, že bol s nami tak krátko. Ako už odhalil fanúšikom prostredníctvom svojej hudby, skutočne bojoval so závislosťou na liekoch na predpis. Závislosť nepozná hranice a jej dopad môže prekročiť hranicu u človeka, ktorý s ňou bojuje. Dúfame, že diskusia, ktorú začal svojou hudbou a svojím osudom, pomôže ostatným vyhrať ich súboj. Práve to si Juice WRLD želal viac, ako čokoľvek iné,“ povedala jeho mama Carmella. Včera sa s Juice verejne rozlúčila Nicki Minaj na udeľovaní cien Billboard Women in Music 2019. Zaspomínala si na ich spoločné turné, označila ho za jej spriaznenú dušu a tiež hovorila o drogách, závislostiach a ich prevencii.

Na smrť len 21-ročného rapera reagovali slovenské aj svetové hviezdy a prejavili svoju ľútosť. Medzi nimi sú napríklad aj Majk Spirit, Aless, The Weeknd, The Chainsmokers, Drake, Jared Leto, Ellie Goulding, Travis Scott, Halsey a mnohí ďalší.

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.