Pred pár dňami predstavila Dominika Mirgová titulnú skladbu k muzikálu Snehová kráľovná. K emotívnej pesničke Roztopím natočila aj videoklip. Ako spomína, pri jeho natáčaní musela mať na sebe v zime len šaty.

„Celý štáb bol veľmi milý a kameraman trpezlivý. Od rána nám síce pršalo, ale verili sme predpovedi počasia a okolo obeda nám vykuklo aj slniečko. Aj keby si možno každý myslel, že k takejto pesničke patrí kožuch a poriadne zimné oblečenie, v klipe uvidíte pravý opak. Keďže som mala na sebe iba šaty, nebolo to jednoduché pri každej klapke dať dole sveter. Klepala som sa od zimy,“ povedala Domča.

Muzikálu o sile lásky a priateľstva, ktorá dokáže roztopiť aj zamrznuté srdce a prebrať ho znova k životu, sa nevie dočkať ani ona sama. „Ja sa už neskutočne teším na premiéru, ktorá sa blíži. Keďže aj s mojím synom milujeme hudobné predstavenia, určite si premiéru nenechám ujsť. Hudbou a kultúrou ako takou žije celá moja rodina, muzikál Snehová kráľovná bude pre nás výnimočný,“ prezradila. V priebehu decembra a januára si ho budeme môcť pozrieť v 15. mestách po celom Slovensku.

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.