Krátko po tom, čo Dominika Mirgová (ktorú máš mimochodom na plagáte v septembrovom Kamošovi) zhodila prebytočné kilá a dostala sa do svojej najlepšej formy nafotila sexy zábery pre magazín Break. Ten vzal Dominiku k vode do susedného Rakúska a nafotil s ňou zatiaľ najpikantnejšie fotky, aké kedy mala. Aj keď je na fotkách viac odhalená než zahalená, nič, čo by nemala, neukázala.

Dominika pre časopis Break.

Perfektnými zábermi sa pochválila na sociálnych sieťach, kde okrem pochvaly dostala aj kritiku. Komentujúci tvrdia, že je to až príliš a že ako matka a manželka by sa takto fotiť nemala. Pre nich všetkých má ale Dominika jasný odkaz!

Dominika pre časopis Break.

„Musím sa smiať nad tým, ako ma niektorí v komentároch poúčate, ako mám vyzerať a čo by som ako speváčka mala pridávať na svoj Instagram. Vraj to už preháňam. No tak to ma mrzí, že nespĺňam vaše predstavy, ale, žiaľ, musíte si uvedomiť, že toto je MÔJ PROFIL, na ktorý si môžem pridávať, čo chcem a kedy chcem!!!“ napísala Domča, podľa ktorej nikomu jeho názor neberie, ale nepotrebuje mať na svojom profile ľudí, ktorím sa nepáči ona, jej prezentovanie alebo obsah jej profilu.

„To ako vyzerám a čo robím je len MOJA VEC! Áno schudla som, ÁNO urobila som pre to niečo, ÁNO budem to sem vešať toľkokrát koľko sa mi bude chcieť, pretože to patrí do môjho života a som na to právom hrdá ! Nehlásim o sebe, že som modelka a mám TIP TOP postavu, no je to pre mňa úspech, pretože som dosiahla to čo som chcela. Vy sa občas nepochválite vašimi úspechmi? Divné. Tešte sa zo života a neriešte zbytočne,“ uzavrela Dominika, s ktorej názorom sa úplne stotožňujeme. A čo ty?

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.