Demi Lovato zmenila svoj manažment

0
856

Demi Lovato začína novú etapu svojej kariéry s novým tímom ľudí, ktorí sa o ňu budú starať. Podpísala zmluvu so spoločnosťou SB Projects, ktorá patrí Scooterovi Braunovi, a ten sa tak stáva jej novým manažérom. „Dnes sa pre mňa stali sny skutočnosťou. Oficiálne mám nového manažéra! A nie je to len tak hocijaký manažér, ale jedinečný Scooter Braun. Nemôžem byť ani viac šťastnejšia, inšpirovanejšia a nadšenejšia, že túto novú kapitolu začínam s tebou, Scooter. Ďakujem ti, že mi veríš a že budeš súčasťou mojej novej cesty. Poďme do toho,“ napísala nadšená speváčka.

Demi & Scooter pri podpisovaní zmluvy.
Demi & Scooter pri podpisovaní zmluvy.

Demi by sa tak teraz malo dariť ešte viac, ako kedykoľvek predtým, pretože Scooter je jedným z najuznávanejších a najskúsenejších manažérov. Práve on pred rokmi objavil Justina Biebera, manažuje tiež Arianu Grande a mnohé ďalšie svetové stars. „Je to veľmi špeciálna osoba a špeciálny talent. Som… sme… poctení! Vitaj v rodine, Demi,“ napísal Scooter, ktorý má pred sebou novú výzvu. So svojim doterajším manažérom, Philom McIntyreom, ukončila Demi spoluprácu ešte minulý rok.

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.