Slovensko bude na Szigete reprezentovať Celeste Buckingham

0
1190

Jeden z najväčších európskych festivalov, maďarský Sziget, bude toto leto hostiť Celeste Buckingham. Spolu so svojou kapelou King Shaolin vystúpi 12. augusta. Na 7-dňovom festivale sa tak predvedie v rovnaký deň ako Florence + The Machine. „Veľmi sa tešíme, spolu s mojou kapelou King Shaolin, že máme príležitosť si spolu zahrať na Sziget festivale, ktorý je považovaný za jeden z najprestížnejších medzinárodných hudobných festivalov a je pravidelne zaraďovaný medzi top hudobné a kultúrne podujatia v Európe a vo svete. Zároveň sa ja osobne teším na jedinečný zážitok z hrania pred tak veľkým zahraničným publikom i zo samotnej atmosféry festivalu, ktoré budem môcť porovnať s koncertovaním, ktoré som absolvovala napríklad v USA. Verím, že to bude pekný spoločný zážitok pre nás i pre návštevníkov Szigetu,“ povedala Celeste.

Na tomto ročníku Szigetu, nazývanom aj Ostrov slobody, vystúpia svetového hviezdy ako Ed Sheeran, Twenty One Pilots, Martin Garrix, Post Malone, Foo Fighters a ďalší. Celeste odohrá svoj koncert na pódiu Europe Stage.

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.