Majself zverejnil nový singel a pravdu o svojom zdraví

0
2254

Kvôli chorobe schudol za 3 mesiace až 17 kíl.

Majselfovi sa v poslednom období veľmi darí a dôkazom toho je aj spolupráca s Dominikou Mirgovou a taktiež jeho novučičký vydarený singel Znovu. Prostredníctvom tohto songu vyznáva city svojej manželke Julke, ktorá si v klipe k tomuto singlu aj zahrala. Skladba nesie silný odkaz a hovorí aj o Majselfových zdravotných problémoch, o ktorých doteraz mlčal.

Cez leto bol Majself častejšie v nemocnici ako doma.

„Každý človek, ktorého stretnem sa ma pýta, čo mi je, čo sa so mnou deje, prečo som taký vychudnutý, každý deň mi chodia správy do directu, pýtajú sa ma už média a mne už sa nechce… Je to síce moja osobná vec ale keď vás to zaujíma ok,“ rozhovoril sa raper, ktorý musel toto leto kvôli problémom dokonca zrušiť dovolenku. „Pred časom som bol hospitalizovaný, bohužiaľ nedostatočne preliečený a nesprávne diagnostikovaný. Z toho vyústilo zhoršenie môjho zdravotného stavu, ktoré ma priviedlo k tomu, že som za posledné 3 mesiace stratil na váhe 17kg. Od leta som chodil každý druhý deň na infúzie, ktoré ma držali na nohách a posledný mesiac aj niečo jem iba tekutú stravu t. j. nutričné nápoje a detskú výživu, sprievodný znak toho je bohužiaľ radikálna strata hmotnosti v krátkom čase. Som však v štádiu rekonvalescencie a kto ma pozná vie, že ja sa len tak nedám a dám sa čoskoro do poriadku,“ vyjadril sa a dodal, že sa nechce ľutovať a fanúšikov uistil, že o jeho koncerty sa nemusia báť.

Majselfovi držíme v jeho boji palce a želáme skoré uzdravenie. Ty si zatiaľ vypočuj jeho novinku Znovu, ktorej vydarený klip točil Majself na Islande a ktorá odkazuje, že „zajtra už nemusí byť znovu!“

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.