BARS & MELODY a JOHNNY ORLANDO Koncert na Slovensku!

0
1966

Slovenskí fanúšikovia BARS AND MELODY a JOHNNYHO ORLANDA už nemôžu spávať.  Už o tri dni, presne 24. augusta, totiž títo sympoši vystúpia na spoločnom koncerte v Bratislave – v Majestic Music Clube!!!

a1e914a26fbd4af8cf612fc340b5eac8

Bars & Melody, tiež známy ako BAM, je britské spevácke a raperské duo, ktoré tvoria raper Leondre DeVries (Bars) a spevák Charlie Lenehan (Melody). V roku 2014 sa zúčastnili ôsmej série súťaže Británia má talent, kde skončili na nádhernom 3. mieste. Po tomto úspechu Bars a Melody podpísali zmluvu so Syco Music. Debutový singel Hopeful vyšiel 25. júla 2014. O päť dní neskôr zverejnili ďalší singel Shining Star, akustickú verziu prvého singlu Hopeful.

Johny Orlando  je 15 ročný spevák z Kanady. Väčšinu jeho tvorby tvoria rôzne covery na známe pesničky od spevákov ako Justin Bieber, Shawn mendes, Austin Mahone… V roku 2016 vydal svoju prvú vlastnú pesničku s názvom Let Go, ktorá dosiahla viac ako 10 miliónov pozretí. Veľa ľudí ho pozná taktiež z Musical.ly, kde má niekoľko miliónov fanúšikov. A aktívne sa podieľa aj na tvorbe vlogov na youtube.

Bars and Melody a Johny Orlando vystúpia úplne prvý krát na exkluzívnom koncerte už 24. 8 v Majestic Music Clube v Bratislave. Vstupenky sa rýchlo predávajú, tak neváhaj a zabezpeč si svoje miesto už teraz!

A ak chceš chalanom položiť nejakú otázku, máš jedinečnú šancu – na našom FB Kamarát! Náš redaktor MichalPPZ s nimi totiž bude robiť exkluzívny rozhovor!!!

Vstupenky: https://www.ticketportal.sk/Event/BARS_MELODY_JOHNNY_ORLANDO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.