V novom čísle Kamoša nájdeš storky o prvých bozkoch všetkých stars, ktoré aktuálne letia! A tu sú niektoré, ktoré sa s tebou o zážitok z prvej pusy podelia tiež:

„Veľa som sa stretávala s jedným z mojich gitaristov. Išli sme sa najesť, počúvali sme v jeho dome rockové nahrávky, zatiaľ čo som statočne predstierala, že som si ich užívala. Podnikali sme výlety do nákupného centra, ktoré zase on statočne predstieral, že ho bavili hahaha,“ povedala Jennette McCurdy! „Vedela som, že som pripravená ho pobozkať. A tiež som vedela, že by neodsúdil skutočnosť, že som sa predtým s nikým nebozkávala. Vedela som, že sa nebude smiať, keď som sa naňho dívala ako na teľa vo svetle reflektorov a snažila som sa prísť na to, akým spôsobom nakloniť hlavu,“ opisuje svoj zážitok herečka známa vďaka sitcomu iCarly! „Vysadil ma raz v mojom hoteli a dlho sme sa lúčili, čo bolo pre mňa to pravé znamenia. Srdce mi odrazu od paranoje, nie z lásky, začalo biť rýchlejšie. Mal skoro dva metre a ja som nemala žiadne opätky, takže náš výškový rozdiel bol obrovský. Nemotorne mi pristupil nohu, sklonil sa, ja som mu položila ruky okolo pása ako taká koza, a pobozkali sme sa… A potom odkráčal preč!“

Prvý bozk Victorie Justice prebehol počas natáčania seroša Suite Life of Zacka and Cody! Keď sa objavila v epizóde v roku 2005, dostala sa k Dylanovmu bratovi Coleovi Sprousovi! „Bolo to pred živým publikom, takže to bolo skvelé!“ povedala!

Prvý bozk herečky Mirandy Cosgroveovej prebehol s jej hereckým kolegom Nathanom Kressom na pľaci seroša iCarly! „Bolo to trochu zvláštne, pretože som ho spoznala, keď sme mali obaja 13. No a potom sme točili showku, obaja už ako 16-ročný a vtedy som mala pocit, že sa poznáme tak strašne dávno, že mi je už ako brat, pretože som s ním trávila doslova každý deň! Takže to bolo dosť funky!“

Všetky storky o pusinkovaní nájdeš v novom Kamošovi!

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.