Rok 2021 ledva začal a Harry Styles už stihol vydať nový singel. Skladba Treat People With Kindness pochádza z Harryho druhej štúdiovky Fine Line. So sloganom Treat People With Kindness sa exčlen One Direction spája dlhšiu dobu.

Už pred tromi rokmi nosil tento nápis na odznaku pripnutom na jeho gitare. Neskôr vydal merch s týmito slovami, z predaja ktorého časť výnosov venoval organizácii GLSEN bojujúcej proti diskriminácii LGBTI komunity. Tohto sloganu s posolstvom lásky sa nevzdal ani pri tvorbe hudby a singel Treat People With Kindness teraz na začiatku roka dostáva svoj klip. V čierno-bielom tanečnom retro videu si s Harrym zahrala aj držiteľka Emmy Phoebe Waller-Bridge. Vychutnaj si ho a precíť myšlienku motta Treat People With Kindness.

Nielen Harryho, ale aj ostatných chalanov z One Direction nájdeš v špeciálnom dvojčísle Kamoša, v predaji už len týždeň!

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.