Pri uvedení kolekcie jeseň/zima 2020 ohlásila značka Guess skvelú správu – jej novou tvárou sa stáva Michele Morrone. Hviezda filmu 365 dní bude konkrétne reprezentovať líniu GUESS Men’s. Prvé fotenie pre známu značku má už Michele za sebou. Prebiehalo v priestoroch hisotrickej vily Erba v Taliansku.

„Počas krátkeho stretnutia s Michele v mojom hoteli vzniklo medzi nami okamžite silné spojenie. Michele je veľmi pracovitý, ambiciózny a odhodlaný človek. To sú všetko vlastnosti, ktoré si veľmi vážim a v priebehu niekoľkých minút od začiatku nášho stretnutia som vedel, že spolu budeme spolupracovať,“ povedal kreatívny riaditeľ Guess Paul Marciano.

A rovnaké pocity z ich stretnutia mal aj Michele. „V momente, keď som stretol Paula, som vedel, že som našiel svojho nového mentora a kamaráta. Máme rovnaké cieľe a zdieľame rovnaké hodnoty. Je to neskutočný pocit robiť prácu, ktorá vás baví a ktorú milujete, a zároveň sa cítiť komfortne ako súčasť tejto úžasnej rodinky. Mám pocit, ako by bola táto značka moja,“ povedal Morrone. Podľa Paula je nová pánska kolekcia Guess plná kúskov, ktoré sú v dokonalom súlade s osobnosťou Michele. Fotky z kampane si pozri nižšie v galérii.

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.