VTÁKY NOCI a fantastický prerod jednej Harley Quinn už od zajtra v kinách!

0
1403

Po rozchode s Jokerom sa Harley Quinn snaží nájsť vo svete svoje nové miesto!

Harley Quinn sme si všetci zamilovali vo filme Jednotka samovrahov (Suicide Squad). Harley sa teraz, po rozchode s Jokerom, snaží nájsť vo svete svoje nové miesto a spája sa s ďalšími unikátnymi ženami, aby zachránili nielen ohrozené dievča, ale aj mesto Gotham, najznámejšiu metropolu sveta komiksov vydavateľstva DC Comics. Vydajte sa s dravými Vtákmi noci na pestrofarebnú, ligotavú a nabúchanú jazdu jeho ulicami!

Hlavná hrdinka, Harley Quinn, rozpráva svoj prekvapivý príbeh tak, ako to vie len ona. Keď sa v Gothame jeho najnechutnejší zločinec Roman Sionis a jeho horlivá pravá ruka Zsasz zamerajú na dievča menom Cass, mesto počas jej hľadania okamžite prevrátia hore nohami. Cesty štyroch svojských žien – Harley, Huntress, Black Canary a Renee Montoya – sa pretnú a ony nemajú na výber. Musia sa spojiť, aby zločinca porazili a zachránili mesto!

V hlavných úlohách: Margot Robbie, Mary Elizabeth Winstead, Jurnee Smollett-Bell, Rosie Perez, Ewan McGregor, Ella Jay Basco, Judy Kain, Chris Messina, Charlene Amoia, Derek Wilson, Steven Williams, Ali Wong, Matthew Willig, Greice Santo, Eddie Alfano.

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.