Z Iggy Azalea sa stala zlatokopka

0
1501

Iggy Azalea ponúkla fanúšikom už druhú ochutnávku z jej pripravovaného albumu In My Defense v podobe skladby Started. V tej rekapituluje svoju a pri tvorbe klipu sa inšpirovala už mŕtvou zlatokopkou Annou Nicole Smith, ktorá sa vydala za 89 ročného ropného magnáta.

Vo videu, ktoré stihli natočiť len za 12 hodín, vystriedala vyše 10 parochní. Užíva si v ňom luxusnú vilu starého pána, za ktorého sa hneď v úvode klipu vydala. Po jeho smrti si začne naplno vychutnávať zdedený majetok a dokonca si nechá ušiť kostým z dolárových bankoviek.

„Ďakujem tímu – je vás príliš veľa na to, aby som všetkých vymenovala, ale vy to viete. Som naozaj hrdá na výsledok kolektívnej práce. Je to jedno z mojich najobľúbenejších videí, aké som kedy nakrútila,“ napísala Iggy. Zdá sa, že po jej albume Digital Disortion, ktorý bol absolútnym prepadákom, je Iggy späť v plnej sile a svojou novou doskou nás všetkých dostane.

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.