Úvod Movies & TV Pohorí After: Puto v kinách? Toto v 4-ke nesmie chýbať

Pohorí After: Puto v kinách? Toto v 4-ke nesmie chýbať

0

Film dorazil do kín koncom augusta a odvtedy zarobil len necelých 8 miliónov dolcov. V porovnaní s predchádzajúcimi dielmi, ktoré siahli aj na 65-miliónové tržby, tak ide o riadny prepad! Posledný diel ešte čaká premiéra v Amerike a Austrálii. Či sa mu podarí uspieť aj finančne, ukáže až čas. Pripomeňme si, čo vo filme, ktorý uzavrie príbeh Hessy, nesmie chýbať! POZOR, SPOILERY!

BODY ZLOMU: Fanovia sú už zvyknutí, že si decká zažívajú vo svojom milostnom vzťahu dramatické vzostupy a pády. Zatiaľ čo sa pár intenzívne háda o tom, kde a za akých podmienok žiť, Tessa po návrate z Anglicka zisťuje krutú pravdu a necháva v Londýne Hardina na pospas osudu. Z osobnej tragédie jej v knihách pomáha dostať sa kamoš Zed, no zdá sa, že vo filmoch jeho úlohu prevezme Landon. Keď sa o tragédii dozvie Hardin, odlieta po Tessu do Ameriky, no tá sa prekvapivo rozhodne nasledovať Landona do New Yorku. Zo zverejenných fotiek je jasné, že túto epizódu určite uvidíme aj vo filme!

NEW YORK: Tessa sa sem vydáva v podstate bez akéhokoľvek plánu, nájde si prácu čašníčky a namiesto Hardina trávi čas s kamošom Landonom. Bude zaujímavé sledovať, ako sa jej život konečne vracia do normálu a do jej vlastných rúk. Ako dopadne jej dobrodružstvo v NYC, nesmie vo filme chýbať!

MÍĽNIKY: Dôležitou súčasťou poslednej knihy sú aj scény z budúcnosti: Tessa promuje na výške, Landon sa žení a Tessa s Hardinom sa napokon stretávajú a konečne žijú život, na ktorý boli predurčení. Čo všetko z toho sa do filmu dostane, nevieme. Či sa do 4ky zmestia Tessine promócie, nevieme, ale Landonovu svadbu snáď filmári nevynechajú! 

ĎALŠIA GENERÁCIA: Príbeh Hessy končí v knihe epilógom, z ktorého je jasné, že Tessa s Hardinom zakladajú rodinu a my dúfame, že sa táto scéna do posledného filmu aj dostane. Nebolo by super vidieť postaršiu Hessu v spoločnosti ich dospievajúcich deciek hh? Po šťastnom konci túžia koniec koncov všetci fanovia After série. Milenci si toho počas prvých troch filmov preskáču skutočne veľa a hoci sa na konci každého z nich vždy zdá, že je všetko konečne v pohode, kartami zamieša nečakaný zvrat ako staré tajomstvo alebo rodinná tragédia. Tessa s Herom si zaslúžia happy end a šťastnú rodinku k tomu!

Veľký matroš o poslednom After s Hessou nájdeš aj v najnovšom Kamošovi

pripravil: peter394

BEZ KOMENTÁRA

Pridaj komentárZrušiť odpoveď

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Discover more from Kamarát

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Exit mobile version