Úvod Love Shawn Mendes prehovoril o rozchode s Camilou Cabello

Shawn Mendes prehovoril o rozchode s Camilou Cabello

"Zistil som, že teraz budem na všetko sám," povedal.

0

Po novembrovom rozchode s Camilou Cabello prehovoril Shawn Mendes prvýkrát o svojich pocitoch z rozpadu dvojročného vzťahu. Vo videu, v ktorom rozpráva o songu It’ll Be Okay, vysvetľuje, že všetko, čo prežíva sa vždy objaví nejakým spôsobom v jeho hudbe. A presne preto aj vznikla táto porozchodová skladba (It’ll Be Okay), ktorá vyšla v januári a o ktorej sme ťa informovali. Teraz však v spomínanom videu prezrádza Shawn ešte viac.

„Keď sa s niekým rozchádzate, máte pocit, že robíte dobrú vec. V tú chvíľu si neuvedomujete, čo stratíte. Ale potom vám to príde na um a vy si hovoríte: ‚Komu zavolám, keď dostanem panický záchvat? Komu zavolám, keď sa budem cítiť naozaj zle?‘. Zistil som, že teraz budem na všetko sám,“ povedal Shawn, ktorý podľa svojich slov ale neznáša pocit samoty, ktorý teraz má, no vie, že všetci občas dostaneme do stavu, kedy potrebujeme zmenu.

O rozpade ich vzťahu nedávno prehovorila aj Camila Cabello v rozhovore pre Apple Music. „Ako starneme, menia sa nám priority. Obaja sme začali v hudobnom priemysle ako mladí a teraz je to tak, ako keby sme sa učili byť dospelými. Počas tých rokov, čo sme spolu chodili, som sa príliš sústreďovala na to, ako môžem byť všestranným človekom. Shawna milujem a doslova medzi nami neexistuje nič iné, než láska, ale veci sa vždy šialene menia,“ vyjadrila sa Cam, ktorá sa z rozchodu taktiež vyspievala v skladbe Bam Bam.

V aktuálnom Kamošovi dostal svoj priestor aj Shawn Mendes a navyše ho máš aj na plagáte v Kamarát Poster, kúpiš práve teraz!

BEZ KOMENTÁRA

Pridaj komentárZrušiť odpoveď

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Discover more from Kamarát

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Exit mobile version