Úvod Movies & TV Riverdale cast o láske, strednej a vzťahoch

Riverdale cast o láske, strednej a vzťahoch

0

Camila Mendes, KJ Apa, Lili Reinhart, Cole Sprouse a Madelaine Petsch prehovorili! Ako sa zmenili od svojich stredoškolských čias?

“Všetci sme veľmi rozdielni, v tomto vlastne presne zrkadlíme gang z pôvodného komiksu,” hovorí Camila. “Sme ako rodina v tom zmysle, že sme sa nevybrali. Inak povedané – možno by sme nikdy neboli kamoši, ale Riverdale nás spojil.”

“Aktuálne som mega happy,” povedal KJ Apa na otázku, ako sa cíti vo svojom súčasnom vzťahu. “Myslím, že v princípe nezáleží na tom, či hľadáš alebo nehľadáš vážny vzťah. Nezávisí od nás, kedy stretneme lásku nášho života,” odpovedal na otázku, čo by poradil deckám, ktoré hľadajú vážnu známosť!

“Vždy keď sa ma niekto spýta na môj milostný život, nie vždy som s tým okej. Prečo myslíš, že sa tomu nadáva súkromie? V prvom rade je len a len moje a to je posvätné. Vzťahy, ktoré v živote mám, sú medzi mnou a ľuďmi, s ktorými som, nie medzi mnou a všetkými na svete,” odpovedala Lili na otázku, ako vníma nedávny rozruch okolo jej rozchodu s Coleom a jej bisex coming out.  

Čo by Cole poradil svojmu mladšiemu ja? “Daj sa do pohody hh. Kopec času som strávil tým, aby si o mne ľudia mysleli, že som playboy. V skutočnosti som trávil doma 90 percent času hraním videohier hh.”

Ako sa Camila zmenila od strednej? “Na škole som vždy mala frajerov a striedala som ich ako ponožky. A to nie je vôbec zdravé! Tak veľmi som si zvykla na to, že mám niekoho stále pri sebe, že keď som bola sama, prišlo mi to strašidelné. Musela som začala žiť sama na to, aby som sa poriadne spoznala. A teraz sa nemôžem dočkať chvíle, keď budem zase chvíľu osamote haha!”

A ako spomína na strednú Madelaine? “Pamätám si, ako som na seba hľadela v zrkadle a hovorila si, že vyzerám odporne. Naučila som sa nebrať si nikoho komentáre osobne, naučila som sa milovať moje ryšavé vlasy. Jedinú radu, ktorú by som si vtedy dala, znie – neustále podčiarkuj svoju jedinečnosť, pretože to ťa spraví v živote úspešnou.” 

pripravil: peter394

BEZ KOMENTÁRA

Pridaj komentárZrušiť odpoveď

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Discover more from Kamarát

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Exit mobile version