Úvod Movies & TV BTS opäť v kine! Už 28-30. augusta v kinách Cinemax!

BTS opäť v kine! Už 28-30. augusta v kinách Cinemax!

0

Cesta BTS pokračuje po veľkolepom koncertnom turné “Love Yourself” sa chalani najslávnejšej juhokórejskej kapely triumfálne vracia na plátna kín BRING THE SOUL: THE MOVIE!

Tentoraz nás členovia mimoriadne populárnej skupiny pozývajú poza žiaru reflektorov priamo do zákulisia.

Deň po poslednom koncerte ich európskeho turné, na streche uprostred Paríža, členovia BTS rozprávajú svoje vlastné príbehy a zážitky, od dojmov z nových miest, vtipných zážitkov až po vystupovanie pred tisíckami divákov po celom svete. Pohľad do sveta BTS priamo z pódia, ktorý strieda intímne skupinové diskusie so záznamami z koncertov – to je zážitok, ktorý rozhodne nesmiete zmeškať!

Snímok Bring The Soul: The Movie je tretím filmom populárnej kórejskej skupiny BTS, ktorý zachytáva ich dosiaľ najväčšie svetové turné LOVE YOURSELF.

Svetová premiéra tohto exkluzívneho hudobného dokumentu sa uskutočnila 7. augusta 2019. Počas piatich dní titul prekonal všetky rekordy návštevnosti v kinách na celom svete. Len na Slovensku ho videlo niekoľko tisíc ľudí.

BEZ KOMENTÁRA

Pridaj komentárZrušiť odpoveď

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Discover more from Kamarát

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Exit mobile version