Úvod Music Majk Spirit pomôže finančne slovenskému zdravotníctvu

Majk Spirit pomôže finančne slovenskému zdravotníctvu

A pomôcť môžeš aj ty!

0

V týchto veľmi zlých časoch si treba pomáhať a svoju dobrosrdečnosť ukázal aj Majk Spirit. Ten predstavil pred pár dňami klip k jeho singlu Spirit Animal. Podporiť sa ho rozhodol aj vydaním nového merchu, z ktorého zisk poputuje na pomoc v boji s koronavírusom.

„Spirit Animal sú moje myšlienky a emócie nahromadené za posledný rok. Chcel som to všetko vypovedať ešte pred tým, ako začnem vydávať novú hudbu,“ hovorí Majk o songu Spirit Animal, ktorý je prvou novou skladbou od vydania albumu Nie som tu náhodou. „Chystám pre vás Spirit Animal merch a rozhodol som sa, že všetok zisk z neho použijem na podporu slovenského zdravotníctva,“ informoval a vyzval ľudí, aby mu poslali odporúčania na neziskové organizácie, ktoré v tomto smere môže podporiť. „Budeme takto spoločne môcť aspoň trochu pomôcť tým ľuďom, ktorí sú momentálne najdôležitejší,“ dodal. Merch by sa mal do predaja dostať v blízkej budúcnosti. Podporíš ho?

BEZ KOMENTÁRA

Pridaj komentárZrušiť odpoveď

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Discover more from Kamarát

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Exit mobile version