Úvod Lifestyle Aké bolo detstvo Demi Lovato v svetle reflektorov?

Aké bolo detstvo Demi Lovato v svetle reflektorov?

Rozkecala sa o tom v novom interview.

0

Apple Music si pravidelne do svojej relácie New Music Daily volá rôzne hviezdy, s ktorými rieši rôzne témy. Tentokrát sa k slovu dostala Demi Lovato, ktorá prehovorila o tom, aké to bolo vyrastať ako celebrita. „Nie je to nič príjemné, keď ste na pláži a niekto vás fotí v plavkách bez toho, aby sa opýtal. Ľudia vtedy hovoria, že som si takýto život vybrala, no v prvom rade som mala sedem alebo osem rokov, keď som začala hrať v Barney a priatelia. Človek v takomto veku nedokáže úplne pochopiť, aký bude mať život, keď bude v telke. Nedokáže to pochopiť žiadne dieťa a ani nikto dospelý,“ povedala.

Demi počas rozhovoru.

„Potom do toho všetko prišli sociálne siete. Vtedy som mala asi 15 a milióny ľudí komentovali moje telo, ako vyzerám, akú mám pokožku, aký mám talent alebo s kým chodím či s kým sa kamarátim a s kým nie. Pýtala som sa: ‚Môžem byť len obyčajný tínedžer?‘ Odpoveď bola NIE,“ opisuje Demi svoje detstvo.

„Áno, mala som divné detstvo a neočakávala som, že to bude také, aké je dnes. Byť celebritou dnes a byť ňou pred 20, 30 rokmi je úplne odlišné. Celebrity vtedy mohli byť samé sebou a nebolo toľko paparazzov,“ zverila sa. Btw nezabúdaj sledovať udeľovanie cien Grammy, na ktorých vystúpi aj Demi Lovato.

BEZ KOMENTÁRA

Pridaj komentárZrušiť odpoveď

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Discover more from Kamarát

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Exit mobile version