Úvod Music Eda Sheerana si prišlo v Prahe pozrieť 150-tisíc ľudí

Eda Sheerana si prišlo v Prahe pozrieť 150-tisíc ľudí

0

4 roky od svojej poslednej návštevy Česka sa Ed Sheeran opäť vrátil k našim susedom. Kvôli obrovskému záujmu o jeho show odohral na letisku Letňany dva koncerty, na ktoré prišlo dokopy neuveriteľných 150-tisíc ľudí. Prekonal tým český doterajší rekord v návštevnosti koncertov, ktorý držali The Rolling Stones, ktorých koncert si ešte v roku 1995 prišlo pozrieť takmer 130-tisíc divákov.

Pred masou ľudí sa obľúbený hudobník predstavili aj s jeho predskonani – Zara Larsson a James Bay. Ed počas 2-hodinových vystúpení odspieval skoro 20 svojich skladieb, medzi nimi aj hity ako Castle on the Hill, I Don’t Care, Galway Girl, I See Fire, Thinking Out Loud, Photograph či Perfect.

Okrem toho v Prahe odpremiéroval a prvýkrát naživo zaspieval singel Blow, ktorý nahral s Brunom Marsom a Chrisom Stapletonom. Aj vďaka tomuto nikto, kto si prišiel vychutnať Eda naživo, neoľutoval.

BEZ KOMENTÁRA

Pridaj komentárZrušiť odpoveď

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Discover more from Kamarát

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Exit mobile version