Úvod Music Sima pokrstila svoj album

Sima pokrstila svoj album

0

Na konci minulého roka sa na pulty obchodov dostal nový album Podla seba, ktorý vydala stále obľúbenejšia SIMA. Jej druhá štúdiovka sa teší veľkému úspechu čo potvrdzuje aj veľký dopyt po vstupenkách na jej koncerty, ktoré organizuje v rámci turné k albumu Podla seba. Tak, ako album Femina, aj jej najnovší počin sa SIMA rozhodla pokrstiť.

Celé sa sa to odohralo v Bratislavskom Babylone, kde prišlo vyše tisíc ľudí a išlo o vôbec prvý koncert, ktorý sa Sime podarilo vypredať už v predpredaji. „Ďakujem vám všetkým, ktorí ste to dávali s nami, z celého srdca za to, čo sa dialo v Babylone. Ten pocit keď stojím na stage-i a počujem vás spievať každý jeden song tak hlasno, že prekričíte aj hudbu, sa nedá opísať slovami. Patrí vám obrovské ďakujem, veľmi si vážim vašu podporu,“ vyjadrila svoje pocity. Na pódiu sa okrem hlavnej aktérky predstavili aj Simine tanečníčky, hosť Boki a Ego, ktorý je krstným otcom albumu Podla Seba.

Simu nájdeš na plagáte v aktuálnom vydaní Kamarát Poster – v predaji už len pár dní!

BEZ KOMENTÁRA

Pridaj komentárZrušiť odpoveď

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Discover more from Kamarát

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Exit mobile version