Úvod Lifestyle 5 najväčších mýtov o vzťahoch

5 najväčších mýtov o vzťahoch

0

  • Stále spolu

To ako vážne??! Byť stále spolu je nereálne. Môžete mať spoločné záujmy, koníčky a záľuby, ale obidvaja budete potrebovať niekedy aj čas len pre seba. Vzdať sa kvôli vzťahu kamarátok určite nemá zmysel.

  • Láska vždy bolí

Ďalšou hlúposťou je, že láska musí bolieť. Opak je však pravdou a láska neznamená trpieť. Má byť postavená na vzájomnej dôvere, úcte a podpore a je tým najúžasnejším pocitom, aký existuje. 

  • Šťastný vzťah je bez hádok

Že iba šťastné vzťahy sa nehádajú? Nezmysel! Aj v skvelom vzťahu vznikajú občas hádky, ktoré mu svojim spôsobom pomôžu a vzťah ucelia. Zaľúbenci si vyrozprávajú, čo ich trápi a čo im vadí a to je pre vzťah len a len prospešné. 

  • Láska je kúzelníčka

To v žiadnom prípade. Aj keď si to mnohí myslia kvôli filmom a seriálom, v ktorých končí lovestory vždy šťastne. V reále je to inak a to, že si zamilovaná neznamená, že ťa začnú všetky problémy obchádzať a bude sa ti len dariť. Síce na starosti nebudeš sama, ale riešiť ich musíte.

  • Vycíti, čo potrebujem

Ak ťa niekto miluje, automaticky to neznamená, že vždy vycíti, čo potrebuješ. Nečakaj zázraky a to, že ťa tvoja polovička objíme presne vtedy, keď to najviac potrebuješ. Preto je dôležitá komunikácia. Rozprávajte sa spolu!

BEZ KOMENTÁRA

Pridaj komentárZrušiť odpoveď

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Discover more from Kamarát

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Exit mobile version