Úvod Movies & TV Riverdale: Prečítaj si rozhovory s tvojimi idolmi!

Riverdale: Prečítaj si rozhovory s tvojimi idolmi!

1
EWnocaption

KJ APA

RIVERDALE_082717_082717_SHO.JPG

K: Čím na teba tvoja postava Archie urobila najväčší dojem?
KJ APA: Archie chce urobiť všetkých ľudí naokolo šťastnými. Stále myslí na svoje kamošky a kamošov viac, než na seba. Je to od neho veľmi pekné.

K: Z tvojho rodiska si sa odsťahoval ako 18-ročný. Ako si zvládol takú zmenu?
KJ APA: Na začiatku som sa cítil ako outsider. Keď sme začali robiť na Riverdale, všetci boli z Ameriky alebo z Kanady, len ja som bol z Nového Zélandu. Ale ponoril som sa do tej kultúry, ktorou tu žijú a všetko šlo pekne, ľahko a rýchlo. Po presťahovaní bol pre mňa ale obrovský kultúrny šok akcent Američanov. Ešte stále je to pre mňa zvláštne, keď musím hovoriť týmto akcentom, hh!

K: Čo ty a vzťahy?
KJ APA: Počas dospievania som nemal veľa vzťahov a dievčat. Myslím, že moje očakávania boli príliš vysoké…

K: Minulý rok si sa v jednom rozhovore vyjadril, že nehľadáš vzťah. Ako je to teraz?
KJ APA: Samozrejme som sa odvtedy zmenil. Chcem povedať, že nezáleží na tom, či práve hľadáš vzťah alebo nie, pretože to nezáleží od nás, kedy stretneme lásku svojho života!

LILI REINHART (Betty)

 

K: Ako na teba zapôsobila tvoja postava Betty?
LILI REINHART: Bola vždy veľmi láskavá a trpezlivá voči ostatným ľuďom, ale ja takáto nie som. Som viac asociálna a spoločnosť či párty veľmi nevyhľadávam. Takže zatiaľ čo Betty je viac naklonená tomu ísť von alebo niekam do spoločnosti, ja radšej ostanem doma a prečítam si nejakú knihu.

K: Zmenilo ťa nejako hrať postavu, ktorá je v tomto opakom teba?
LILI REINHART: Teraz, keď mám 21, niekde v mojej hlave je hlas, ktorý mi hovorí – hey, máš 21! Choď sa baviť! A tento hlas niekedy počúvnem, keď ostanem von dlhšie, ako by som mala, ale stále poznám svoje limity. Kamoši z Riverdale majú ale dosť veľký vplyv na môj sociálny život. Práve oni ma povzbudili, aby som sa dostala zo svojej malej bubliny a som im za to vďačná!

K: Rozhodla si sa nevyjadrovať k svojmu vzťahovému životu. Je to výzva?
LILI REINHART: Neustále sa ma na to ľudia pýtajú. No jednoducho som urobila toto rozhodnutie a takto je to fajn. Volá sa to súkromný život – je to niečo moje, niečo špeciálne a posvätné. Moje vzťahy sú medzi mnou a niekým, s kým som, nie medzi mnou a svetom!

COLE SPROUSE (Jughead)

K: Jughead sa často cíti ako outsider. Cítil si sa tak niekedy aj ty?
COLE SPROUSE: Jasné! Ako mladší som nechodil do školy, ale učil som sa doma. Bol som tam len ja a môj brat. Takže som sa bál, ako sa zaradím do života a ako si nájdem kamošov. Myslím, že počas dospievania si každý prejde určitou časťou života, kedy sa ako outsider cíti…

K: Akú vzťahovú radu by si dal svojmu mladšiemu JA?
COLE SPROUSE: Relaxuj! Strávil som veľa času tým, že som chcel byť niekým vnímaný ako playboy, pričom ten človek trávil 90% svojho dňa hraním videohier.

K: Akú veľkú vec máš v pláne v blízkej budúcnosti urobiť?
COLE SPROUSE: Definitívne si dávam pauzu od sociálnych sietí. Čakám už len na nejakú divnú vec, ktorá sa na sieťach stane a hneď potom som rozhodnutý odísť z nich!

CAMILA MENDES (Veronica)

K: Ako si sa zmenila, odkedy si bola na strednej?
CAMILA MENDES: Na strednej som vždy mala nejakého frajera. A to nebolo veľmi v poriadku. Tak veľmi som chcela mať stále niekoho okolo seba, že keď som ostala na chvíľu sama, cítila som sa vystrašene. Teraz som v bode, kedy si neskutočne užívam práve chvíle, kedy môžem byť sama! To ale neznamená, že sa bránim randeniu. Som otvorená láske, ale nie je to už mojou prioritou.

K: Čo pre teba znamená, že tak ako ty, aj tvoja postava Veronica je latina?
CAMILA MENDES: V Amerike žije veľa ľudí z Latinskej Ameriky a som rada, že ich môžem reprezentovať. Raz, keď som vychádzala z lietadla, stretla som dievča, ktoré ma s plačom objalo a povedalo mi: ‚Je to tak inšpiratívne vidieť Brazílčanku ako som ja, v televízii.‘ Bol to pre mňa veľmi potešujúci moment!

K: Už niekoľkokrát si rozprávala o svojom boji so svojou postavou. Ako si na tom teraz?
CAMILA MENDES: Vždy som si bola neistá ohľadom môjho žalúdka a trpela som poruchou príjmu potravy. Jedla som len zeleninu, žiadne sacharidy ani tuky a štíhle dievča vedľa mňa jedlo v Mekáči a v živote nebolo v posilke. Myslela som si, že pre seba jednoducho nerobím dosť veľa. Našťastie som začala chodiť na terapie, svoje problémy so vzhľadom som nechala tak a vyrovnala som sa s mojím typom krásy. Každé telo je odlišné a každé telo má iné krivky. To však nemá nič spoločné s tým, KTO ste!

K: Ako by si opísala kamarátstvo vás hercov z Riverdale?
CAMILA MENDES: Všetci sme veľmi odlišní a svojim spôsobom sme zrkadlom Archieho gangu. Sme ako rodina v zmysle, že sme sa sami seba navzájom nevybrali. V inom svete by sme možno neboli všetci kamarátmi. Ale Riverdale nás všetkých spojil.

MADELAINE PETSCH (Cheryl)

K: Čo ťa prekvapilo na osobnosti tvojej postavy Cheryl?
MADELAINE PETSCH: Aká je starostlivá! Aj keď to ukazuje zvláštnym spôsobom, vždy som prekvapená, ako s a stará o ostatných ľudí.

K: Aký bol tvoj stredoškolský život?
MADELAINE PETSCH: Vyrastala som vo veľmi malom konzervatívnom meste vo Washingtone. Každý mal rovnaké vierovyznanie, nakupoval v rovnakom obchode a každého rodičia vyrastali spolu. Moji rodičia sa tam presťahovali z Afriky, takže sme boli odlišní. Cítila som sa trochu ako čudáčka. S mojim bratom sme sa roky snažili zapadnúť tam.

K: Akú radu by si dala svojmu mladšiemu ja?

MADELAINE PETSCH: Aby som mala viac odvahy prijať, že som unikátna, pretože to je to, čo ma robí úspešnou. A aby som sa nehanbila dať si pred niekým dole mejkap pred spaním. Keď som s niekým chodila, vždy som s ním chodievala spať nalíčená, hh!

CASEY COTT (Kevin)

K: Vieš sa nájsť v niektorej z postáv Riverdale?
CASEY COTT: Myslím si, že kúsok seba môžete nájsť v každej postave. Pamätám si, že na strednej som sa cítil trochu ako Jughead – bol som trochu divný a citlivý.

K: O čo si sa na strednej najviac usiloval?
CASEY COTT: Najskôr som chcel byť veľmi športovcom, pretože všetci moji kamoši boli. Skúsil som asi 5 športov, no v každom som bol najslabší. Môj brat a sestra hrali v divadle. Mama chcela, aby som to skúsil tiež a tak mi zaplatila kurz herectva. Bolo to veľmi cool. Bol som nadšený z toho, že som našiel niečo, čo sa mi páčilo a v čom som bol dobrý!

K: Prítomnosť tvojej postavy znamená veľa pre reprezentáciu LGBT. Aké sú na to reakcie?
CASEY COTT: Ľudia to berú tak, že Kevin je zdrojom svetla v tmavom meste. Vyzerá to tak, akoby všetko, čo sa udeje v Riverdale, je tá najhoršia vec, aká sa kedy stala, ale potom príde Kevin a robí si srandu zo všetkých tých šialených vecí, ktoré sa dejú!

ASHLEIGH MURRAY (Josie)

K: Ako sa cítiš, keď ľudia hovoria, že tvoja postava Josie by mala dostať v seriáli viac priestoru?
ASHLEIGH MURRAY: Lichotí mi to a milujem túto podporu. Ale máme veľa postáv, takže je ťažké dať každému dostatok priestoru. Každopádne by som ľuďom veľmi rada dala viac Josie!

K: Ako sa zmenil tvoj sociálny život po odštartovaní Riverdale?
ASHLEIGH MURRAY: Jeden z mojich najväčších problémov je, že každý ma môže kdekoľvek označiť a hovoriť o mne zle. Viem však, že najlepšia vec, akú môžem urobiť, je ignorovať to!

K: Aký je najväčší rozdiel medzi tebou dnes a tebou na strednej?
ASHLEIGH MURRAY: Keď som vyrastala, nikdy som sa necítil pekná, pretože som vyzerala úplne inak, ako ostatní. Našťastie som našla spôsob, ako sa so sebou cítiť spokojná – hlavne v súvislosti s mojimi vlasmi. Zameriavam sa na kreativitu a skúšam veci, ktoré ešte nikto neskúsil!

1 komentár

Pridaj komentárZrušiť odpoveď

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Discover more from Kamarát

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Exit mobile version