Fanúšikov nedávno nepríjemne prekvapil Shawn Mendes, keď najskôr prerušil svoje aktuálne turné a neskôr ho úplne zrušil. Podobne to má aj Justin Bieber, ktorý už kvôli zdravotným problémom niektoré koncerty jeho Justice World Tour zrušil. Teraz fanúšikom oznámil, že to nedáva a od vystúpení si potrebuje dať pauzu. Koľko shows v rámci Justice World Tour neodohrá a či vôbec bude po nejakej dobe v koncertovaní pokračovať zatiaľ nie je známe. Justin totiž vo svojom vyhlásení nešpecifikoval, koľko času potrebuje, aby bol schopný vrátiť sa na pódiá.

„Začiatkom tohto roka som verejne oznámil svoj boj s Ramsay-Huntovým syndrómom. Čiastočne mi ochrnula tvár a nebol som preto schopný dokončiť severoamerickú časť Justice Tour. Po oddýchnutí a konzultáciách s lekármi, rodinou a celým mojim tímom som odišiel na európsku časť turné. Prvých 6 koncertov sa však na mne podpísalo. Minulý týždeň som zo seba vydal poslednú energiu na festivale Rock In Rio. Po odchode z javiska som bol naozaj vyčerpaný a uvedomil som si, že musím dať prednosť svojmu zdraviu. Musím si dať pauzu. Budem v poriadku, ale potrebujem čas. Bol som hrdý, že prinášam svetu túto show s posolstvom spravodlivosti. Ďakujem za vaše modlitby a podporu napriek tomuto všetkému,“ vyhlásil Justin. Dúfame, že to s ním nedopadne tak, ako so Shawnom, a nezruší celý zvyšok svojej koncertnej šnúry.

Ako je to vlastne so Shawnom? Je to s ním vážne? Dozvieš sa v aktuálnom čísle Kamoša, práve v stánkoch!

1 komentár

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.