Boxerský súboj raperov prehral Rytmus

0
963

Konečne sa postavili do ringu! Patrik RYTMUS Vrbovský a Otakar MARPO Petřin majú za sebou súboj, na ktorý sa obaja dlhú dobu pripravovali a fanúšikovia sa ho nevedeli dočkať. Pre Rytmusa to bol premiérový boxerský súboj zatiaľ čo Marpo už za sebou niekoľko duelov ako bývalý thaiboxer má. V tomto športe ale už nie je aktívny 8 rokov.

Prominentný súboj sledovalo v pražskej O2 Arene 20-tisíc ľudí. Po šiestich kolách sa stal víťazom skúsenejší Marpo. „Musím vzdať úctu Rytmusovi, že ustál neskutočné bomby. Myslím si, že mám zlomený kĺb z toho, ako som ho trafil. Mal som pocit, že sú majstrovstvá sveta v hokeji alebo vo futbale, pretože týmto večerom žila celá republika. Myslím si, že o to išlo a podarilo sa to,“ povedal po svojom víťaazstve Marpo. K slovu sa dostal aj Rytmus: „Cítim sa ako 42-ročný starý muž…. robím si srandu. Cítim sa dobre. Dal som si náročnú výzvu. V druhom kole som si myslel, že už to ďalej nedám. Trikrát som bol na kolenách, ale povedal som si, že to nevzdám a dobojujem až dokonca.“

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.