5 cool nápadov na vianočný darček pre tvoju BFF

0
5017

… bude z nich očarená!

Vianoce sú pred dverami a ty sa trápiš, aký darček vymyslíš pre svoju NAJ kamošku tento rok? Prinášame ti 5 bomba typov na coolové vianočné darčeky, ktorými nepohrdne žiadne dievča!

  • Set na spanie

    Perfektný darček pre tvoju kamošku, ktorá je stále unavená a miluje spánok! Obsahuje chladivý očný gél vďaka ktorému nebude mať kruhy pod očami a hodvábnu spánkovú masku. Kúpiš
    TU!

 

  • Mejkap v kryte na telefón

    Túto vychytávku ocení každá baba! Ochráni mobil a pomôže skrášliť kedykoľvek a kdekoľvek to bude potrebovať. Kúpiš TU!

 

  • Powerbank

    Aj tvoja BFF je totálna závisláčka na telefóne a nesmie jej ujsť žiadny post na Istagrame alebo Facebook-u? Dopraj jej pod stromček štýlovú mini prenosnú powerbank, s ktorou sa nemusí báť, že sa jej mobil vybije. Kúpiš TU!

 

  • Vyhrievané papuče

    Vďaka tejto bomba veci budú studené nohy tvoje bestie už navždy minulosťou. Papuče si stačí obuť a cez USB konektor pripojiť k prúdu. A nohy sa hneď začnú vypekať. Super, nie?! Kúpiš TU! 

 

  • Diár

    Po Vianociach prichádza nový rok a ak je aj tvoj BFF taký ten diárový typ, dopraj jej, aby si pod stromčekom našla vymakaný motivačný diár od Lucy Pug. Kúpiš TU!

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.