Násilný klip The Black Eyed Peas

0
865

Skupina v ňom poukazuje na problém detí so zbraňami.

Skupina Black Eyed Peas je späť na scéne, z pôvodnej 4-člennej skupiny je už len 3-členná. Speváčka Fergie sa totiž rozhodla, že už nechce byť súčasťou skupiny, ktorá patrila v minulosti medzi tie najpopulárnejšie. Skupina v zložení Will.I.Am, Taboo a Apl.De.Ap najnovšie prichádza s novinkou Big Love, ku ktorej zverejnila aj odvážny a kontroverzný klip, ktorý je plný násilia.

The Black Eyed Peas sa inšpirovali násilím a streľbou na amerických stredných školách, ktorému chcú aj týmto spôsobom zabrániť a poukázať na tento problém. To, čo uvidíte, je drsné. To je však pointa tohto filmu. Sledovanie by malo byť drsné. Žiadne dieťa by nemalo zažiť to, čo uvidíte. V čase, kedy úrady vedia zobrať rodinám deti, ale nevedia zobrať deťom zbrane, všetci potrebuje veľkú lásku,“ vyjadrila sa trojica. Uvidíme, či takáto ich ostrá kritika americkej spoločnosti bude mať pozitívny vplyv na udalosti, ktoré sa na školách dejú.

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.