Dua Lipa x Jaguar

0
1138

Speváčka sa spojila so známou automobilkou.

Po skvelom minuloročnom debutovom albume prichádza Dua Lipa s jeho reedíciou. Ako býva dobrým, na album pribudnú tri nové, doposiaľ nevydané skladby.Jednou z ochutnávok pripravovanej reedície albumu Dua Lipa je najnovší singel Electricity, ktorý vznikol v spolupráci s Diplom a Markom Ronsonom, o ktorom sme písali už minule. Ďalšou bonusovou skladbou reedície je pesnička Want To, ktorú spievala Dua na svojich koncertoch už v roku 2016, no na pôvodnú verziu jej debutového albumu sa nakoniec nedostala.

Fanúšikovia 23-ročnej speváčky sa niekoľkokrát pýtali, kedy a či vôbec budú počuť štúdiovú verziu tejto piesne. Dua Lipa však nebola spokojná s výsledným zvukom a skladbu si nakoniec nechala odloženú v šuflíku.  Teraz už ale prišiel jej čas a Want To sa objaví na reedícii jej albumu, ktorý vyjde už v októbri.

Okrem toho spomínanú skladbu využila v jej spolupráci so značkou Jaguar, ktorá práve remix piesne Want To využila pre svoju novú reklamnú kampaň. Jej súčasťou je internetová stránka remix.jointhepace.com/startkde si každý môže vytvoriť vlastný remix piesne a prispieť tak úplne novým zvukom. Jedinou podmienkou je vlastniť účet na Spotify. Fanúšikovia si tak vďaka tomu môžu vytvoriť vlastnú verziu pesničky. Skvelé, že?!

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.