Dovidenia, obľúbená klasika!

0
823

Ak si niekedy túžila po obľúbenej paletke Naked Palette od značky Urban Decay, tvoje oči ti namiesto perfektne vykúzlených očí zostanú neozdobené… a len pre plač. Populárna americká značka totiž oznámila, že po ôsmych rokoch povie svojej vlajkovej lodi zbohom.

So zármutkom vám oznamujeme, že naša Naked Palette, revolučný produkt, ktorý navždy zmenil svet krásy, už viac nebude existovať. Úprimnú sústrasť pozostalým,” oznámila značka na svojom Instagrame.

Veselá, zábavná, flirtovná a niekedy aj neposlušná, vždy sa o nej písalo v superlatívoch, taká bola naša Naked Palette a tak si ju budeme navždy pamätať,” dodali.

V krátkom videjku uvidíte Nicole Richie a plačúcu Kandee Johnson. Záber pochádza z dlhšieho videa, ktoré značka zverejnila na svojom kanáli YouTube a v ktorom účinkuje viacero beauty influencerov, ktorí postávajú okolo rakvy a oplakávajú milovaný výrobok.

Z Naked Palette sa za osem rokov predalo viac než 30 miliónov kusov a značke Urban Decay zarobila viac ako miliardu dolárov. Povedz nám, bude obľúbená paletka chýbať aj tebe?

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.