DYLAN O´BRIEN: v horore by som asi hrať nemohol

0
1881

DYLAN O´BRIEN prezradil pikošky o záverečnej časti LABYRINTU!

dylan-obrien-severely-injured-on-maze-runner-set-07

K: Čo hovoríš na posledný diel Labyrintu?

– Je to pecka! Dali sme do toho maximum a ja som teraz najšťastnejší človek, lebo na promovaní filmu sa stretávam s fanúšikmi, ktorí sú nadšení!

K: Pri natáčaní vážnu nehodu…

– Áno, bolo to celkom vážne a natáčanie sme museli pozastaviť. Najprv to vyzeralo na niekoľko týždňov, no nakoniec z toho bol dlhší čas a premiéru z februára 2017 sme museli preložiť. Bolo to strašné, veľmi ma to mrzelo. Musel som dlho chodiť na rehabilitácie a dať sa dokopy.

K: S kým sa ti najlepšie spolupracovalo?

– So všetkými! Bola z nás už zohratá partia, keďže šlo o tretí film. Pamätám si, ako sme sa spoznávali na začiatku prvého natáčania, akí nesmelí sme boli za kamerou… A teraz sme sa smiali celé hodiny a bolo to super! Bude mi to chýbať. A budú mi chýbať najmä moji najväčší parťáci Thomas Brodie-Sangster, či Ki Hong Lee, úžasná Kaya Scodelario a ďalší.

dylanobrien

K: Prezraď nám o nich nejaké pikošky!

– Thomas si niekedy robí naozaj nemiestne žartíky a raz to prehnal s Kayou. Tá sa tak urazila, že sa s ním vyše týždňa nebavila a nechcela s ním nakrúcať, haha! Pre nás ostatných to bola neskutočná zábava, aj keď nám to trocha strpčovalo život, hh! Ki sa zasa na všetko pred každou klapkou vypytoval, haha! Je veľký perfekcionista, takže musel všetko dopodrobna ovládať a vedieť, prečo je niečo tak, ako je.

K: O čom je posledná časť?

– Thomas a hŕstka jeho priateľov unikli z nástrah Labyrintu. Prežili náročnú púť a naozaj to nemali ľahké. Mnohokrát si mysleli, že už je koniec, že ​​to nemôže byť horšie, že to ďalej nezvládnu. Napriek tomu mali tie najťažšie a najbolestivejšie rozhodnutia ešte len pred sebou. V tom svete, ktorý sa im rúca pred očami, sa snažia vyhrať nad mnohými skúškami…

K: Povieš nám aj nejakú pikošku o filme?

– Pôvodne sa špekulovalo o rozdelení tejto časti do dvoch filmov, to však režisér odmietol. Všetci sme si mysleli, že by to bolo zbytočné naťahovanie…

K: Vraj ste mali počas nakrúcania nočné mory…?

– Keď sme točili tie najdramatickejšie pasáže, naozaj sme sa pritom báli a potom sa nám zaspávalo horšie. Ale aspoň som zistil, že by som asi nemohol hrať v horore, ani mne totiž všetko večer v potme nebolo jedno, haha! Nemal som nočné mory, ale trocha som sa bál zaspať.

K: Čo sa ti na trilógii Labyrint najviac páči?

– To, že veľa z toho sa naozaj môže stať! Ľudia si nevážia, čo majú, nestaráme sa o svet, v ktorom žijeme. Páči sa mi, že je to síce vymyslené, ale má to hlbokú myšlienku a posolstvo.

0211ff91963315a65fa1b3eef06e998e

K: Kto patrí medzi tvoje herecké idoly?

– Mám rád Leonarda Di Capria! Je to pán herec, vie zahrať hocičo, má úžasné výrazové prvky tváre a tela, dá do toho zakaždým všetko a je to vidieť!

K: A aké máš ďalej plány?

– Veľmi sa mi páčia napínavé a dramatické filmy. Je tam veľká pointa a stále sa na obraze niečo deje, takže určite by som si rád zahral v niečom podobnom. Myslím totiž, že som skôr na takéto vážnejšie role, ako niečo zábavné. Humor mám rád, ale neviem ho zahrať nasilu….

K: Čo budeš robiť teraz po nakrúcaní?

– Keď skončia všetky premiéry a stretká s fanúšikmi, určite by som si chcel oddýchnuť. Plánujem stráviť nejaký čas s rodinou a priateľmi, len tak sa pofľakovať a nabrať energiu.

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.